haha kolla vad coolt ! <3



den här var mest söt..

kul för mig! <3

tjatja!
fick precis reda på att min morbror , mona o morfar kmr upp om två veckor och ska bo hos oss den helgen , och för hoppnings vis tar dem med sej otto , finaste otto.(hund)
jag har en julklapp til honom , et hund täcke :)

cooler then me


flickorna o klitteholm









GUBBEN I LÅDAN <3


asso shieeet!

asso shiiet!!!
hej har inte skrivit på lääänge , men det händer så mkt hinner inte med att skriva...
om ni läst ett inlägg som det står haft so med hakan (bajs håkan) så fick jag jätte mkt skit för att jag skrev bajs inan nammnet , men det är ju inte bara jag som skriver och säger så , men lärarna fick i alla fall flipp för mig , så nu ska jag skriva :
förlåt håkan att jag skrev så , jag ville inte göra dej ledsen men det gjjorde jag tydligen , förlåt mej....
haha nu har jag skrivit det  ia all fall
idag har jag varit i skolan eller aa.. våran första lektion var idrott den var inställt sen hade vi spanska den var oxå inställd sen hade vi lunch sen hade vi svenska den var inte inställd, sen efter det skulle vi haft NO den var osså inställt sen hade vi so sen eng sen slutade vi klockan 15.40... sen gick jag hem för jag hade ont i halsen , sen har jag typ bara tittat på tv och messat...
puss o hej♥

30.c

hej!♥
nu regnar det inte langre:D
det ar sol med 30 graders varme, ska snart ga ner till havet och bada o sola, i forr gor blev jag brand av en manet , haha... men det sved bara lite forst och sen gick det over , nu ska jag ga och borsta tanderna sen bada!
det ar tva  sma svenska tjejer har som ar kanske 5 ar o 7 ar dem har tajat mkt om att fa se  varat hotell rum, dem ska fa gora det nu. vi ska oxa pa markaad i efter midag, nu ska jag gaaaa!
puuuus♥
y