Att vara någon man inte är. eller att vara den man är.

Varför gå runt och vara någon man inte är att leka att man är en person att alltid behöva tänka på utseendet ochhur man skrattar , med handen framför munnen! Asså det jag menar du är du, och ingen kan ändra på det så var dig själv så blir livet mycket bättre och säkert roligare!
 
så cool var jag när jag gick i 6an !

15 år idag tralalalala

Hur firar man sin 15-årdag bättre än att vara i Cypern med sin allra bästavän? nä duh! det går inte! NU är jag 15 år vilket betyder att jag får cyckla utan hjälm, jag är straff myndig, och även byx myndig! känns härligt haha!
Så här coola var vi då! 2 år sen HAHA

Min nya förhoppning och min nya dröm!

Ja som dem flesta av mina kompisar vet så är jag helt inne på att köpa en kanin alla säger tvär NEJ! men ska stå på mig och kämpa för detta! låter som världens knasigaste ide! men det var min bror som väckte den! för han ska tydligen få löpa höns och ha på trädgårn... Hur jvla random är inte det då?
 
Asså ja vad ska man säga... ni ser ju vad man kan göra med den.. och vad jag vill göra med den ↓
 

något I really want!

Är navel piercing men min mamma säger NEJ!! hon är omöjlig att övertala när det gäller sådanna saker! men får ta det om jag får minst C i alla ämmnen nästa termin men så säåger hon bara för att hon vet att det aldrig lär hända!!
Ja ni ser hur jvla fint det är.. Asså dööööör

på planet jaoooo

Nu sitter jag nog på planet, on my way to the Beutiful Cypern!
 

Hur jag firade min midsommar?

I torsdags åkte jag till småland och kom hem igår!
Ja jag firade min midsommar hos min morfar i småland med massa goa vänner vi va la runt 20 stycken, gjorde midsommar stång åt mat, och hade 5-kamp! Såklart så var det jag som höll i den, det gick oförväntat bra förutom att vi hade spöregn men men..
 
 

asså herreguuuuuuud

 

sitter och gör några tidsinställda tills nästa vecka

sitter och gör ett inlägg för varje dag!

Nu funkar allt som det ska igen

Så nu kan ni komma tillbaka och läsa min blogg igen allt funkar som det ska tack vare mitt mejl till blogg.se! men nu är det ju så att jag åker till Cypern imorgon bitti så det lär ju inte bli någon vidare uppdatering ändå! bara om vi har WIFI på hotellet

Favorit i repris!


Det verkar som att..

Det är så att blogg.se's app knasar för alla! Vet tyvärr inte hur lång tid det kommer ta.. Funderar på att byta bloggportal men det är ändå så sjukt jobbigt, för jag älskar designen som denr nu! Om dem inte hunnit fixa det tills jag är hemmaà ifrån Cypern så byte jag! Nödvändig fakta kände jag

Håll ut bara

Håll uy

Har massa fina bilder!

Men alpen funkar fortfarande inte tyvärr! Men är framme i Småland och nu ligger jag med min gosiiii hund i sängen!

Killar!

Börjat fundera om man älskar en kille så mycket att det gör ont!? Hur många chanser ska grabben få? Han lovar saker men kan inte hålla det! Du vill inte släppa han men dina vänner säger att han inte är värd dig! Hur fan ska man göra?

Fattar inte

bogg.se är jätte konstig, fattar inte hur man gör .. men skit samma.. som sagt åker jag till småland idag och kommer antagligen inte ha mycket täckning och sen så funkar inte  min app så vi får se hur bloggandet blir.. men ni ska väl la ändå inte sitta inne och läsa min blogg nu på midsommar?
 
Vi hade en sjukt mysig kväll igår och inte bara det utan vi träffade lilla sällslapet också när dem spela in sin musik video ( kan inte lägga upp bild, fattar inte)...