ingen av oss säger vad vi känner , men nu står vi här men vi är bara vänner !


På väg till stallet

Som rubriken är jag på väg till stallet ,framme om 15 min . Igår var jag med emma sen åkte jag hem halv 8 så då kom Cecilia hem till mej och vi typ kolla på idol sen följde jag henne till bussen , väntade en stund med henne , den gick jag hem , fast det var as läskkigt ute då , så jag ringde Amanda , sen kom jag hem, efter en timme kom typ resten av familjen hem Imorgon är det allsvenska final , då ska jag ha både Ran och Tyche i förklassen det ska bli jätte kul , men dubbelt så mycket att hålla reda på. Hare gott

helgen har vart skit kul

den här helgen har jag haft jätte kul.
på Lördagen , var det klubbmästerskap Ponny , då hoppade jag Ran i 70 och sen Refill i 80. jag vann 70 klassen med RAn och kom 7a med Refill.
Sen på söndagen var det klubbmästerskap för häst , och eftersom jag hyr fick jag vara medpå det , men inte välja häst så då hade jag tyche i 80 och ran i 80 och det gick jätte bra , men i sista omhoppningssvängen på ran blev det jätte suddigt för mina ögon så jag missa  hindret då , men det gickända jätte bra , är skit nöjd :)



PUSS


...

att bli den jag blev on PhotoPeach

sjukt sjön tjej asså

du är mitt allt ! on PhotoPeach

kolla denna video , från 2009 tror jag


Mihih samber

450 vänner , siffran betyder ingenting!

har 450 vänner på facebook , men vet att bara 7 stycken av dem är genom äkta , skulle aldrig såra dej med villje, dem andra 443 vännerna vad är dem då?
vissa är bara vänner vissa , är ingenting, och vissa betyder inte ett skit !!


Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there

har varit i stalllet hela eftermiddagen kom hem för typ 30 min sen har ätit och duchat...
liten bildbomb.






Bilderna med vita ridbyxor är i från Allsvenskan Div.2 Omg.2 som var nu i helgen på Mälarhöjden- i för klassen blev jag Placerad kom 6a och i laget kom vi precis utanför placering (6a)
Dem andra bilderna är ifrån hopp träningen den 27 september