:)

god natt ♥

puss bella!
p.s. fortsätt att läsa min blogg !

♥♦♣

god natt ! <3

jag ska upp o titta lite på tv nu med min käre familj! har ätit middag , och ska gå o lägga mig sen! efter det! ♥

FRÅGESTND!

FRÅGA VAD NI VILL PÅ FRÅGE STUND! SVARAR PÅ ALLT! FRÅGA GÄRNA ALLT NI VILL VETA! ♥♥
sofi här är min header kan du fixa allt med den ! <33

mimmi dag!

hej!
idag har jag varit med mimmi hela dagen typ! imorse var jag hos hene klockan 10.00 sen åkte vi typ o hämtade upp hennes mammas kompis sen åkte vi till ngt ca'fe ngn stans och fikade med mimmis päron och mimmis farmor o farfar och mimmis moster med sin man och sen mimmis mammas kompis ! sen åkte vi o kollade på ponny SM i runsten det var ganska kul! det var en ponny där som hätte hiphop och  den ponnyn är pappa till många av våra hästar/ponnysar i vårat stall!
sen åkta vi hem och så körde dem hem mig! på vägen hem bestämmte jag och min kompis på sms att vi skulle till grönan i morgon hon fyller år då! men hon skulle hem tidigt då för dem skulle fira henne sen på kvällen så vi bstämmde att vi åker dit på tisdag i stället för då kan vi vara där hela dagen ist! mkt bättre!
ska nog skriva ngt mer ikväll sen! men jag mste bara säga att jag inte ätit lunch idag och jag är jätte hungrig jag får hoppas på att det blir tidig middag , oh mamma kmr hem idag oxå! ♥♥♥
puss & kram // bella ♥

jag sov hoss mimmi fredag till lördag och problem! <3

Oops!
Jag sov hoss mimmi fredag till lördag det var kul vi åt pizza, sen gick vi till plask dammen i aba! haha jätte äckligt men skit kul mimmi gjprde satt jag blev dygn sur i allt det där kiss vattnet , sen satt vi o tittade på tv hela kvällen / natten sen när vi gick o la oss sommnade hon på en gång men jag låg och tittade på henne medans hon snarkade :S haha kul va? nej !
sen på morgone duchade vi och käkade sen åkte vi o shoppade massa saker , jag skulle köpt en pressent till min komppis som fyller år på måndag m och ett par shorts jag prövade ett par shorts på gina men dem var för stora o det fanns inte min st. men jag vet inte vad jag ska köpa till henne hon är typ i tunisien eller ngt nu och kmr hem imorgon! jag har skickat ett sms till henne men hon har inte svarat hon kansk inte har några pengar eller jaget inte , men om ni har någon ide så skriv den! hon fyller 13 år!
oh vet ni jag fyller år om 9 daga men jag vet inte vadjag önskar mig det känns som jag har allt! det är jätte svårt! har ni ngn ide om det så kan ni väl komentera det oxå!? ♥
puss på alla som läser min bloggoch det här♥

han är bra , men ganska uttjatad! (stavas?)


godmorgon

vaknade typ klockan kvart i två idag mimmi har sovit hos mig!vi var i stan och shoppade igår kul :) när vi vaknade hade pappa gjort varma mackor med taco köttfärs på , gott så vit åt frukost lunch! sen typ solade vi och sprang i vattenspridare >.< haha lite konstiga! sen gick vi och duchade sen såg vi på bröllopet !

igår köpte jag två linnen ifrån jc ett marin plått och ett vitt typ refflat!och så köpte jag 9 st örhengen!
och mimmi köpte underkläder och en tröja från Monki och en ögonbryns pnna som hon har borstat tenderna med imårse! hon har ju oxå tandställning och hon glömde sin tand borste hemma så hennes tand borste fick hete ögonbryns penna!
och jag vill barar säga tack hilda att du lärde mig hur man lägger upp musik på bloggen ! tack tack tack!
http://pontiuslove.blogg.se hildas blogg!
aja skriver mer sen ska kolla lite på www.youtube.com nu!
puss på er! ♥♥♥♥

en bra låt som är bra!


har blivit en riktig sjusovare! :P

hej alla som läser det här!
i morse eller ska jag säga i eftermiddag vaknade jag halv 1 av att min brorsa väkte mig xD... sen tittade jag llite på tv först  lite på nickelodeon sen på mad manny, ngn film jag hade sett den förut men idag tittade jag inte klart på den för jag åt frukost sen la jag mig och solade på altanen :) och smsade med mimmi o lite med emmie som är utomlands ! :) sen solade jag til klockan var 14.00 och gjorde lunch jag åt pankaka! mm gott ...jag kan föröka lägga upp lite bilder på idag , sen solade jag till sklockan var ungefär kvart i fyra och nu sitter jag här!
jag ska sova hos mimmi inatt :) och i morgon ska vi shoppa!
hej då!

det blev på ett annat sätt!

ja efter som min dator är lite knäpp så gjorde jag ett kollage med dem bilderna jag ville lägga upp, så att ni får se dem oxå här kmr 4 bilder av 47 ♥

här är fyra bilder av dem vi tog idag!
ha en underbar kväll  i solskenet :P ♥

tältat! <33

hej!
igår åkte jag o måtte pillan i vällingby med bil, sen åkte vi hem och var inne lite på datorn, och sen satte vi upp tältet .
för vi har täääääääältat inatt och vi var vakna tills klockan var typ halv tre och då börjde alla fåglar kvittra och solen började typ gå upp :S så vi var tvugna att försöka sommna och det gjorde vi oxå! sen vaknad vi typ klockan 08.00 för att det var skiiiiiiiit varmt! sen gick vi upp och hoppade en massa sen åt vi frukost! sen hoppade vi sen åt vi unch sen kom vanna hon gick efetr 20 min typ :s sen hoppade vi sen åkte vi o köpte godis :P sen åt vi lite godis sen hoppade vi och sen tog vi en massa fotton som vi kan lägga upp här sen!
puss&kram!

okej min data är jääte CP så det går inte att lägga upp bilderna !
ajja hej då ! ♥

...

vad gör man nu?♥

har ätit!

hej , nu har jag ätit jag åt pannkakor mormor gjorde dem det var gott! jag ska kanske göra ngt med vanna men hon är så långsam! hon ska äta men det tar långtid! och "sofia matsson" ska göra en ny header åt mig, coolt va? och juste i morgon tar min kusin niklas studenten haha kul! ♥

my angels! <3


S O M M A R L O V !

ÄNTLIGEN SOMMAR LOV SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT SOV MORGON VARJE DAG YEEAH!
MITT SMMAR LOV KMR VARE FETT SKÖNT JAG SKA PÅ TVÅ RIDLÄGER V.28 O V.33 TROR JAG OCH SEN SKA JAG TYP INTE GÖRA NGT MER ÅKA PÅ GRÖNAN 24/7 O TYP BARA SOLA O BADA JAG SKA TILL MORFAR V.30 OXÅ OCH SEN I HÖST SKA VI TILL YHAIAND NAJJS!
JAG HAR HAFT SKOLAVSLUTNING IDAG VI TYP GICK DIT KOLLADE PÅ NÄR 3 TJEJER SJÖNG SEN FICK VI VÅRAT TERMIS BETYG OCH SEN FICK VI GÅ HEM VI BÖRJDE 09.00 SLUTADE 10.00 SKÖÖÖÖNT!
IDAG SKA JAG TYP GÖRA INGENTING TÄNKTE RINGA VANNA SEN KANSKE OCH SEN IKVÄLL SKA VI ÄTA PÅ RESTURANG MIN FAMILJ +VANNAS FAMILJ O VANNAS MORMOR O MIN MORMOR, VI HAR INTE BESTÄMMT ÄNNU VART VI SKA ÄTA MEN SNART HAR VI DET JAG SKRIVER DET SEN!
-JAG SKA FÖRSÖKA SKRIVA ALLAFALL TVÅ GÅNGER TILL IDAG ! ♥


PS. sommar lov äger så jävla hårt ! ♥